+90 533 923 09 63

Fethiye Limanı

Fethiye’nin Merkezi

Fethiye Limanı aynı zamanda merkezini temsil etmektedir. Liman boyunca bulunan yürüyüş yolu ve bisiklet yolu size denizin ve dağların manzarasıyla her gün temiz ve huzurlu bir atmosfer sunar.

Limanın merkezinde cafeler, restoranlar, barlar , mağazalar , marketler , otopark, eczaneler ve fotoğrafçılar gibi şehre yönelik pek çok şey mevcuttur. Başınızı her kaldırdığınızda kendinizi dağların arasında görerek sosyal bir gün geçirebilirsiniz. Liman’dan Çalış Plajı’na giden ve saatlik hareket eden tekne için ufak bir iskele görebilirsiniz. Çalış Plajı’na gitmenin en huzurlu yollarından birisidir. Fethiye Limanı’ndan sabah 9-10 gibi kalkan tekneler ile günlük 12 adalar tekne turu ve günlük dalış turu yapabilirsiniz.

12 Adalar tekne turu ve günübirlik dalış yapma imkanı

Turunç Pınarı Koyu, Kuleli Koyu, Tavşan Adası, Kızıl Ada, Samanlık Koyu, Şövalye Adası ‘na güzel bir gezi yapmanızı öneririz.

Günübirlik dalışta ise 2 ayrı lokasyona sırasıyla gideceğiniz gibi bu lokasyonlar hava muhalefetleri dolayısıyla değişiklik gösterebilmektedir. Fethiye Limanı’nda liman boyu yürüyerek Çalış’a ve Karagözler’e gidebilirsiniz. Elektrikli scooterlar ise yorulduğunuz anlarda mutlaka karşınıza çıkacaktır.

Bugün Flyspot ile başlayın!

“FlySpot ile seyahat etmenin kolaylığını keşfedin! Sizin için sadece bir tıklama uzaklığındayız ve tatiliniz boyunca size yardımcı olmak için buradayız. Aşağıdaki bağlantıyı kullanarak bize istediğiniz herhangi bir soruyu sormaktan çekinmeyin. Sorunsuz yolculuğunuz bir mesaj uzağınızda!”

Şimdi başla