+90 533 923 09 63

Ölüdeniz'de Yapılacak Şeyler

Kumburnu

Ölüdeniz ‘in uzun ve görkemli plajının ‘Kumburnu’ noktasının ona Ölüdeniz ismini veren analitik lokasyon olduğunu söylemeliyiz. Burunda kalan sahil boyunca dalganın vurmadığı ve sığ olan bu kısım en çok çocuklu ailelerin tercih ettiği yer. İster şezlong kiralayın , restoran ve cafelerini kullanın ; isterse piknik eşyalarınızla kendi köşenizi ayırın. Büyük bir otoparkı ve güzel taşlı bir patika yolu olan Kumburnu , tur teknelerini karşınıza aldığınızda sağınızda kalacak.

Ölüdeniz’de Neler Yapılır

Ölüdeniz mahallesine bağlı olan bu bitişik plajların ikisinde de mükemmel bir plaj günü geçirebileceğiniz gibi, su sporları yapmanız da mümkün. Aynı zamanda Ölüdeniz’den 6 Adaları gezen günübirlik tekne turları ile de Mavi Mağara, Soğuk Su, Kelebekler Vadisi, Deve Plajı, Akvaryum Koyu ve Gemiler Adasını gezebilirsiniz. Fethiye ‘de günlük değil de saatlik dalış yapmak isterseniz de Ölüdeniz limanından günde 4-5 kere kalkan tekne ile toplam 2-3 saat sürecek bir dalış turuna katılabilirsiniz. Ve asıl göz bebeği olan yamaç paraşütü buranın olmazsa olmaz aktivitesidir. Babadağ’ın 1965mt’lik yüksekliğine özel araçlarımızla veya tercihinize göre teleferik ile çıkış yaparak 20-30 dakika sürecek bir uçuş deneyimi, bu coğrafyanın en güzel aktivitelerinden birini sunuyor. Uçuşunuzun adından Ölüdeniz Plajı’nda güvenli iniş bölgelerinden birisine iniş yapıyorsunuz ve ortalama 1.5- 2 saatinizi alana ömürlük bir deneyim kazanmış oluyorsunuz. İnişinizden sonra video, fotoğraflarınızı ve 360 görüntülerinizi pilotsuzda temin edebilirsiniz.

Turlarımız

Bugün Flyspot ile başlayın!

“FlySpot ile seyahat etmenin kolaylığını keşfedin! Sizin için sadece bir tıklama uzaklığındayız ve tatiliniz boyunca size yardımcı olmak için buradayız. Aşağıdaki bağlantıyı kullanarak bize istediğiniz herhangi bir soruyu sormaktan çekinmeyin. Sorunsuz yolculuğunuz bir mesaj uzağınızda!”

Şimdi başla